Otvorene prijave za članove organizacijskog tima ZAGiMUN 2017.

Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode objavljuje početak prijava za članove organizacijskog tima drugog izdanja međunarodne konferencije Zagreb International Model United Nations (ZAGiMUN) Conference on Shared Responsibility koja će se održati od 2. do 6. listopada 2017. godine u organizaciji Model UN kluba Hrvatskog društva za Ujedinjene narode u suradnji s Forumom za održivi razvoj – Zeleni prozor.

ZAGiMUN je petodnevna međunarodna konferencija o održivom razvoju na engleskom jeziku namijenjena studentima i mladim profesionalcima zainteresiranim za rad s mladima, globalna pitanja iz područja održivog razvoja i međunarodne odnose.

U potrazi smo za kandidatima za:
– Tim za izradu sadržaja konferencije (Content team) za UNESCO i Europsko vijeće
– Timove za logistiku, marketing i financije

Za prijavu je potrebno:
a) Tim za izradu sadržaja konferencije (Content team)
– Životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku
– Motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 350 riječi)
– Esej na engleskom jeziku (do 750 riječi) na temu Sprječavanje kriza i ostvarenje održivog mira, povezano s radom i nadležnosti UNESCO-a ili Europskog vijeća ovisno o interesu kandidata za izradu sadržaja jednog od vijeća (kroz esej je potrebno predložiti tri teme kojima bi se kroz konferenciju bavilo vijeće)
Članovi tima za izradu sadržaja imaju dvostruku odgovornost:
– Pomažu predsjedavajućima u vijeću (Committee Chairs) u izradi pripremnog materijala za sudionike konferencije (Study Guide) te razvijaju krizni scenarij za vijeće u čijem radu sudjeluju.

Prilikom odabira kandidata, prednost će imati kandidati s prethodnim iskustvom u izradi kriznih scenarija i pripremnih materijala (Study Guide).

b) Timovi za logistiku, marketing i financije
– Životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku
– Motivacijsko pismo na hrvatskom ili engleskom jeziku (do 350 riječi)

Prethodno iskustvo u vođenju logistike, marketinga i financija uzet će se kao prednost. Nakon intervjua, odabrani kandidati biti će dodijeljeni voditeljima timova za logistiku, marketing i financije prema vlastitim preferencijama.

Prijave molimo poslati e-mailom na zagimun@una-croatia.org do 23. travnja 2017. godine. Prijave pristigle nakon tog roka neće se razmatrati.

Posted in Uncategorized.