Hrvatska olimpijska akademija, Hrvatski olimpijski odbor i HDUN potpisali Sporazum o suradnji

Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode, Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor potpisali su 10. veljače 2020. godine Sporazum o suradnji s ciljem obilježavanja 7. Međunarodnog dana sporta za razvoj i mir. Ovaj značajan događaj ove godine će se sedmi puta po redu održati u Zagrebu, i to u subotu 4. travnja.
Potpisom Sporazuma, još jednom je potvrđena uspješna suradnja između HDUN-a, Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije. Prilikom potpisivanja, g. Josip Čop, glavni tajnik HOO-a te g. Saša Ceraj, ravnatelj HOA-e čestitali su predsjednici HDUN-a, gđi. Gordani Garašić na imenovanju te istaknuli kako su iznimno ponosni na zajedničku nominaciju 6. Međunarodnog dana sporta za razvoj i mir za nagradu Peace and Sport Awards u kategoriji April6 Initiative of the Year.
Novoizabrana predsjednica gđa Garašić istaknula je kako je obilježavanje Međunarodnog dana sporta za razvoj i mir te potpisivanje Sporazuma o suradnji zasigurno obilježili i njezinu aktivnost u HDUN-u, s obzirom da se radi o prvom službenom zadatku nakon imenovanja predsjednicom.
Posted in Novosti.